Vriend van Timmerdorp worden?

Wat is Timmerdorp?

Onder de naam van het Jan Campert Timmerdorp organiseren wij in Maarssendorp van 14 t/m 17 augustus 2017 op geheel vrijwillige basis voor 400 kinderen een fantastisch timmerdorp. Het Timmerdorp Maarssendorp is de laatste jaren uitgegroeid naar een compleet uniek gratis evenement voor kinderen van 7 t/m 11 jaar. Tijdens deze week kunnen de kinderen onbeperkt timmeren, deelnemen aan workshops en spelen op meerdere luchtkussens.

Ondanks dat dit geheel gerealiseerd wordt door vrijwilligers hebben wij wel steun nodig van anderen om deze week te kunnen realiseren. Daarom kunt u vriend worden van ons Timmerdorp 2017 voor een financiële bijdrage van € 50,=. Deze bijdrage helpt ons om de kinderen wederom een geweldige week te geven.

Wat krijgt u voor deze vriendschap?

  • Vermelding als vriend op onze website: www.dorp.timmerdorpmaarssen.nl

  • Vermelding op ons vriendenspandoek wat opgehangen wordt tijdens ons Timmerdorp.

  • Vernoeming op Facebook (@timmerdorp) met meer dan 40.000 unieke bezoekers tijdens ons Timmerdorp.

  • Tentkaart met vermelding van vriend van Timmerdorp Maarssendorp om in uw bedrijf neer te zetten.

  • En natuurlijk staat de hele week de koffie voor u klaar als u zin hebt om langs te komen om sfeer te komen proeven tijdens ons jaarlijkse prachtige evenement.

Enthousiast geworden?

Bent u enthousiast geworden en wilt u vriend worden? Of hebt u nog vragen? Mail ons dan op timmerdorp@jancampertgroep.nl